ADIYAMAN / KAHTA - Körgüden İlkokulu

Körgüden İlkokulu

Adres
Yapraklı Köyü Körgüden Mezrası Kahta / ADIYAMAN https//twitter.com/korgudentCQVfzFA4RfN9Bv9vYtr2As08
Vizyon
Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Öğretim Şekli :Tam gün Eğitim
Öğretmenler okula öğretmen servisiyle ulaşımı sağlamaktadir.
Taşımalı eğitim.Öğretmenler de okula özel servis aracıyla gelmektedir.
Yerleşim Yeri
Yerleşim yeri ova üzerine kurulu olan köy Atatürk Barajı göl sahasına 3 km mesafededir. Köyün doğusunda Titan Köyü , batısında Yapraklı Köyü , Kuzeybatısında Bozpınar Köyü , güneyinde İkizce Köyü yer almaktadır.
İle olan uzaklık : 75 km İlçeye olan uzaklık : 40 km